Topic Options
Rate This Topic
#113650 - 11/21/08 09:20 PM Vectorworks 2009 won't accept serial number
RKavanagh Offline

Registered: 11/21/08
Posts: 1
I'm trying to get the network version of Vectorworks Designer 2009 to run in a lab environment. I'm using a Mac with a 1.83Ghz Intel Core Duo and 2 DB of ram as my test setup.

The installation seems to go fine but then the first time I launch the program it tells me "No valid serial numbers have been found, please enter one now."

I enter the network license code (It starts with a C) and it tells me it is invalid.

The network dongle drivers the license manager are installed correctly and I have edited a nethasp.ini file to point to the server I have running the license manager. Despite all this I am still getting the error.

The license was upgraded from vectorworks 9 to 2009 and I have requested the Dongle ID Checker program but have not gotten any response yet.

If anyone has any insights into this problem I would greatly appreciate it.

Thanks in advance,
Richard Kavanagh

#115195 - 12/14/08 06:03 PM Re: Vectorworks 2009 won't accept serial number [Re: RKavanagh]
M.CH Offline

Registered: 10/30/05
Posts: 236
Loc: Montreux
Contact tech support
VW2009 Designer/RW SP2 Artlantis Studio 2
ESP Vision
MacBookPro 2.4Ghz 4GB


Moderator:  Pat Stanford, Tech 
Vectorworks Community Links
Bug Submit
Tech Support Request
Vectorworks Gallery
User Groups
Training Resources
Job Board
Services Directory
Plotting Services
BIM in Practice
Su M Tu W Th F Sa
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Forum Stats
17342 Members
42 Forums
42840 Topics
216160 Posts

Max Online: 200 @ 03/09/13 01:23 PM
Who's Online
2 registered (bhld, rDesign), 1 Guest and 0 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newest Members
lhbaraka, klabeko, Stoli, mwest, SUA
17342 Registered Users
Top Posters
Christiaan 6010
JimW 4990
CipesDesign 4760
mike m oz 3848
Pat Stanford 3411